fbpx

Pressmeddelande – LRF Konsult blir officiell mäklarpartner till Projekt Kaxås

Pressmeddelande 24 juli 2019 | LRF Konsult blir Projekt Kaxås officiella mäklarpartner.

Det innebär att LRF Konsult anlitas för köpeavtal och marknadsföring av Projekt Kaxås bostäder i sina rikstäckande kanaler. De kan också om en familj så önskar bistå med försäljning av befintliga hus och fastigheter som följduppdrag i samband med flytt till Kaxås med omnejd.

”LRF Konsult är rikstäckande i sina tjänster vilket är bra för projektet, då vi har en bred spridning av familjer från hela landet som nu vill byta boende och flytta till Kaxås. LRFkonsult har uppvisat ett stort engagemang för Projekt Kaxås, och därför är det med glädje som vi utsett LRF-konsult som vår officiella mäklarpartner,” säger Bert-Ola Bångman, projektmotor i Projekt Kaxås.

”Vi ser mycket positivt på att få vara del av detta viktiga och unika projekt som med nya grepp utvecklar landsbygden med ökad inflyttning, något som stämmer väl överens med vår profil med fokus på boende på landsbygden,” säger Mikael Sillerström, tjänstesansvarig för Norrland och Mälardalen.

För mer information kontakta: Karin Bångman, projektmotor Projekt Kaxås, telefon: 073-3319120 och Mikael Sillerström, tjänstesansvarig för Norrland och Mälardalen, telefon: 063-157122

Projekt Kaxås

Projekt Kaxås startade 12 juni 2019 med målet att bryta centralisering och avfolkning av landsbygden och istället öka inflyttningen till Kaxås med omnejd. Projekt Kaxås investerar i unga ansvarsfulla familjer som söker unikt boende, nära naturen med rikt fritidsliv. Projektet skräddarsyr lösningar för familjer som vill ge sina barn en trygg och aktiv uppväxt och som samtidigt vill få tillgång till ett utvecklande yrkesliv. Projekt Kaxås har tillgång till verktyg som hjälper till att möjliggöra en lösning för en enskild familj

Ladda ner som pdf >

Dela gärna >

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på telegram
Dela på skype
Dela på pinterest
Dela på reddit
Dela på email
Dela på print

Kommentera >

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: