fbpx

Nyrenoverat boende i Åflo med möjlighet till djurhållning

Åflo 170, nyrenoverat boende på charmig plats, möjlighet till djurhållning. Nu finns denna pärla till salu, belägen endast fyra kilometer från expansiva Kaxås. Huset ligger helt privat utan grannar på en bergssluttning med fin utsikt omgiven av skog och ängar. En idyll för dig som vill bo lantligt med naturen som granne och kanske vill ha din egen hästgård.

Huset har i princip totalrenoverats både invändigt och utvändigt de senaste åren där man bl.a. dragit ny el, installerat nya vattenledningar med filterlösning, golvvärme, nytt badrum med både dusch och badkar samt installerat ett nytt fint kök med hög standard som tex induktionshäll från Tesla. hela huset har även fått ny isolering.

På framsidan finns en ny veranda med magisk utsikt över Hällberget. På tomten finns en carport och en praktisk förrådsbyggnad. Den nedre delen av marken gränsar mot Åfloån och för den som gillar att åka skoter finns det gott om skoterleder i området. Geografiskt ligger med pendlingsavstånd till både Östersund och Åre samt endas ca 50 minuter från flygplatsen på Frösön.

Mer info hos mäklaren Husman Hagberg >

Fastighet Åflo 170 till salu
Fastighet Åflo 170 till salu.

Dela gärna >